Ham and Cheese Croissant Sandwich / Croissant au Jambon et au Fromage avec Moutarde Créole à l’Erable | TROPICS FOOD

10924780_10152531572917327_6171491842920328582_n (1)
INGREDIENTS:
  • 2 Tbsp. honey mustard or Dijon mustard
  • 4 large croissants, split and toasted
  • 8 slices Sargento® Sliced Swiss Cheese
  • 6 oz. thinly sliced honey ham
  • 4 leaves lettuce
  • 4 slices large tomato
DIRECTIONS:
1. Spread mustard on croissant halves. Place one slice of cheese on each half.
2. Top bottom halves of sandwiches with ham, lettuce and tomato. Place croissant tops on sandwiches.
::::::::::::::::::::::::::::
CROISSANT AU JAMBON & AU FROMAGE AVEC MOUTARDE CREOLE

Ingrédients:

1 c. à soupe (15 mL) de sirop d’érable
2 c. à soupe (30 mL) de moutarde créole
4 croissants, coupés en deux
4 tranches de fromage cheddar ou suisse
4 feuilles de laitue
1 emballage (375) de jambon au miel

Directives:

1. MÉLANGER le sirop d’érable et la moutarde créole dans un petit bol.

2. TARTINER le mélange sur la moitié inférieure de chaque croissant. Garnir de fromage, de laitue, de jambon et des moitiés supérieures des croissants.

3. SERVIR immédiatement.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s